Top
 

Våra bolag

Starka varumärken inom tempererad logistik

Våra bolag i Tempcon

Tempconkoncernen utgörs av en grupp innovativa och entreprenörsdrivna företag som är specialister på temperaturkontrollerad logistik och obrutna kylkedjor.

Tommy Nordbergh Åkeri, Hjärnarp

Tommy Nordbergh utför olika typer av logistikuppdrag med kärnverksamhet i tempererade livsmedelstransporter. Genom engagerade medarbetare och långsiktiga relationer erbjuds tjänster och helhetslösningar inom logistik som har minsta möjliga klimatpåverkan och som överträffar kundens förväntningar.


Kontaktperson
  Jonas Råstedt
Tel  +46 (0)431-44 90 40
E-post  jr@tnordbergh.se

PG Lots, Linköping

PG Lots AB erbjuder tjänster inom bemanning, transporter, logistik och terminal samt verkstad. Kundrelationerna präglas av långsiktighet och nära samarbeten, vilket är ett bevis på företagets höga kvalitet.


Kontaktperson
  Mikael Carlsson
Tel  +46 (0)13-14 64 00
E-post  mikael@pglots.se

Klimat Transport, Helsingborg

Temperaturkänsligt gods kräver logistiklösningar utöver det vanliga. Klimat-transport är specialister på obrutna kylkedjor, med snabba beslutsvägar, tillförlitlighet och hög kvalitet som kännetecken för företaget. Erbjudandet omfattar lager & terminal såväl som tempererade transporter.


Kontaktperson
  Mats Söderström
Tel  +46 (0)42 – 15 33 15
E-post  mats.soderstrom@klimat-transport.se

Claessons Transport, Ljungby

Claessons Transport AB grundades 2004 i Ljungby och har sedan dess växt till en betydande transportpartner på den svenska marknaden. Genom flexibla partnerskap erbjuds kunderna ansvarsfulla och miljövänliga logistiktjänster inom till exempel kyla & värme, direkttransporter, fjärrtransporter och lagerhållning.


Kontaktperson
  Peter Claesson
Tel  +46 (0)372 – 832 18
E-post  bokning@claessonstransportab.se

PL Fraktservice, Uddevalla

PL Fraktservice AB är ett transportföretag som startade 1994. Företaget utgår från Uddevalla och erbjuder i huvudsak kyl, frys och värmetransporter men även andra transportupplägg så som lager och terminal. Ett nära samarbete med kunden, där service och kvalitet står i fokus, är alltid det viktigaste.

Kontaktperson
  Peter Lengrell
Tel  +46 (0)522-66 56 00
E-post  peter@plfrakt.se

Sydfrys, Helsingborg

Sedan etableringen 1976 har Syfrys vuxit till en betydande spelare på den svenska marknaden för tempererad logistik. Företaget har tre moderna och strategiskt belägna anläggningar för lagring, förädling och vidaretransport av kylda och frysta livsmedel. Med fullständig kvalitetssäkring och kontroll på hela logistikkedjan kan Sydfrys erbjuda kunderna behovsanpassade tjänster och lösningar.


Tel  +46 (0)42-38 86 60
E-post  sydfrys@sydfrys.se

Mörarps Frystransporter, Helsingborg

Mörarps Frystransporter är beläget i Mörarp. Har en omsättning på 20 miljoner kronor samt 10 anställda. Företaget är grundat 1995 och utför idag alla typer av logistikuppdrag inklusive kyl- och frys transporter.


Tel  +46 (0)42-718 80

Logex, Umeå

Logex AB är ett expansivt logistikföretag med verksamhet i Norrland och med huvudkontor i Umeå. Bolaget bildades 2007 och är idag en stark aktör som erbjuder logistiktjänster till kunder runt om i Sverige med fokus på livsmedelstransporter. Erbjudandet omfattar även paketlösningar för lager, logistik och distribution utifrån kundernas specifika behov och önskemål. Logex har ca 110 medarbetare som genom högt engagemang och långsiktighet skapar lönsamma kundrelationer.

Tel  +46 (0)90-10 00 66
E-post  info@logex.se

Tempcon Stockholm

Tempcon Stockholm är din lokala specialist om behovet är temperaturkontrollerad logistik. Vår verksamhet utgår från Tumba, där vi har en terminal, som är anpassad för att hantera obrutna kylkedjor. Vi erbjuder allt från när distribution, Fjärrtrafik, lager eller 3PL lösningar.