Offertförfrågan

Tempcon lanserar film om engagemang

Tempcon Group lanserar en film som belyser en av våra centrala värderingar: Engagemang. Filmen visar på det genuina engagemang som genomsyrar hela vår verksamhet och det fantastiska arbete som våra medarbetare bidrar med varje dag.

Engagemang är mer än bara ett ord för oss på Tempcon – det är vår verklighet och en naturlig del av vårt dagliga arbete. Från våra fantastiska chaufförer och terminalarbetare som arbetar dygnet runt för att säkerställa att varor levereras i perfekt skick, till våra långvariga relationer med kunder och partners, är vårt engagemang för kvalitet och service naturligt och självklart.

Filmen tar tittarna med bakom kulisserna och ger en inblick i vardagen för våra medarbetare.

Tempcon fortsätter att satsa på kvalitet och hållbarhet, och vårt engagemang sträcker sig även till att skapa långsiktiga värden för både våra kunder och samhället i stort. Genom att fokusera på våra tre värderingar Engagemang, Trovärdighet och Tillsammans, strävar vi efter att inte bara uppfylla, utan även överträffa omvärldens förväntningar.

Se filmen och upptäck hur engagemang driver oss framåt. Filmen finns nu tillgänglig på vår hemsida och via våra sociala mediekanaler. Se filmen här.

Tempcon lanserar film om engagemang