Offertförfrågan

Tempcon Group arbetar för en säkrare arbetsmiljö

Tempcon är fast beslutna att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla sina medarbetare. I linje med Trafikverkets nollvision strävar vi efter att ingen (0 personer) ska förolyckas eller drabbas av bestående men av arbetsrelaterade skador samt att minska antalet arbetsrelaterade skador och ohälsa. 

Enligt Arbetsmiljöverket är transportbranschen ett av de mest olycksdrabbade verksamhetsområdena i Sverige. Medvetna om denna statistik arbetar vi aktivt för att minska personskadorna inom vår egen verksamhet. Vårt mål för 2024 är att minska antalet arbetsskador och arbetsrelaterad ohälsa med 10 procent. 

En säker och hälsosam arbetsmiljö är inte bara en lagstadgad skyldighet, det är en grundläggande del av företagskulturen hos oss på Tempcon. Varje arbetsrelaterad skada, oavsett om den är fysisk eller psykisk, är ett misslyckande. Genom att förebygga risker skapar vi en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare och bidrar till en mer hållbar verksamhet. 

De vanligaste skadorna inom Tempcon är belastningsskador, fallolyckor, klämolyckor samt skador i samband med lastning och lossning. Genom att rikta in våra insatser mot dessa områden kan vi göra stor skillnad. 

Vi arbetar aktivt med att implementera säkrare arbetsmetoder och utbildningar för våra medarbetare för att minimera riskerna. Genom att skapa en kultur av säkerhet och ansvar är vårt mål att minimera skador och skapa en trygg arbetsmiljö för alla. 

Läs mer om att jobba hos oss.

Säker arbetsmiljö