Offertförfrågan

Smidig onboarding med uppdaterad personalhandbok

Inom Tempcon Group arbetar vi för att göra onboardingprocessen så effektiv och smidig som möjligt för våra nya medarbetare. Med lanseringen av vår uppdaterade personalhandbok tar vi ett viktigt steg mot att göra introduktionen till Tempcon-familjen ännu enklare och mer överskådlig. 

Den uppdaterade personalhandboken är utformad för att vara ett lättanvänt uppslagsverk för både nya och erfarna medarbetare. Här hittar våra kollegor all information de behöver för att snabbt komma in i arbetet och förstå våra rutiner, värderingar och förmåner. Genom att samla all information på ett ställe, säkerställer vi att våra anställda har enkel tillgång till viktig information som rör deras arbetsliv. 

För oss på Tempcon är det viktigt att alla medarbetare, oavsett vilket bolag de tillhör inom koncernen, får en enhetlig och tydlig introduktion. Personalhandboken spelar en central roll i detta genom att tydligt beskriva allt från anställningsvillkor och arbetsmiljö till resereglemente, IT-användning och mycket mer. På så sätt säkerställer vi att varje ny medarbetare får samma förutsättningar att lyckas och trivas inom Tempcon Group.  

Vår personalhandbok är ett levande dokument som ständigt utvecklas i takt med förändringar i lagar, regler och våra egna rutiner. Detta innebär att både nya och befintliga medarbetare alltid har tillgång till den mest aktuella informationen, vilket i sin tur bidrar till en välkomnande och professionell arbetsmiljö. 

Med tydliga riktlinjer och enkel tillgång till all nödvändig information, erbjuder vi en onboardingprocess som ger varje ny kollega en stark grund att stå på och en lyckad start på sin resa inom Tempcon Group. 

Välkommen till Tempcon! 

Smidig onboarding med uppdaterad personalhandbok.